Currently set to Index
Currently set to Follow
Buscar per contingut, noticies, etc.

Les sessions escolars del BCN Sports Film Festival ON-LINE

El BCN Sports Film ofereix sessions escolars On-Line gratuïtes per a centres educatius.

Les sessions seran sol·licitades a través del formulari d’inscripció. Detallant el dia o dies que la/les volen realizar.

Les sessions s’oferiran durant els mesos de novembre i desembre.

Des de la coordinació del BCN Sports Film Festival se’ls enviarà un password que solament serà vàlid per a aquell dia. En cas necessitar més d’un dia, si us plau indiqui’l perquè se li enviïn els diferents passwords.

No hi ha límit de sol·licituds, de dies i cursos, però sí un ús responsable* d’aquest material, recordant que no es pot gravar i que  el seu ús és exclusivament pedagògic.

L’equip docent, els dies previs al visionat, podrà treballar els dossiers pedagògics que es troben en l’apartat de Sessions Escolars i que estan desenvolupats per FILMCLUB.

  • El dia de la sessió haurà d’accedir a l’apartat “Accedir a la Sessió”.
  • Abans del visionat li demanarà unes petites dades informatives amb la finalitat de poder tenir estadístiques del visionat (aquest apartat haurà de ser emplenat tantes vegades com s’obri la sessió encara que ho visioni una única persona).
  • Visioni la sessió amb el seu grup escolar.
  • Treballi el dossier en grup.
  • Li arribarà una curta enquesta on podrà plasmar les seves opinions amb la finalitat d’ajudar-nos a millorar futures sessions.

Moltes gràcies per la seva comprensió i ajuda.

Un ús incorrecte d’aquest material deixarà exclòs al centre per a futures activitats vinculades amb la Fundació Barcelona Olímpica.