Buscar per contingut, noticies, etc.

La desena edició del BCN Sports Film Festival i la seva fantàstica programació del 3 al 9 de juny

El BCN Sports Film Festival, entre les 85 pel·lícules seleccionades, ofereix documentals, ficció i animació on, a més, podrem trobar temes com l’esforç, l’auto superació o el joc net, compaginats amb uns altres com la cultura de l’esport al Japó i les bones i males pràctiques en l’esport contemporani, sempre amb imatges espectaculars que no deixaran al públic indiferent.

A la tarda, les diferents seus oferiran diverses sessions per a les projeccions dels films. Esports Outdoor i el medi ambient serà el principal tema en el Centre Cultural La Casa Elizalde, en l’Institut Français de Barcelona la temàtica esportiva es donarà en llengua francesa, en la Filmoteca de Catalunya trobarem el poder transformador de l’esport en la vida dels joves que viuen en territoris conflictius i en el Centre Cívic el Sortidor podrem veure l’esport des de la perspectiva del gènere.

A més, el BCN Sports Film 2019 ofereix, en exclusiva, la projecció de Crossing Beyond, pel·lícula oficial dels Jocs Olímpics d’Hivern de Pyeongchang 2018, que s’estrenarà el dijous 6 de juny en el Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet de Barcelona.

Finalment, celebrem la incorporació de l’Auditori 1899 del FC Barcelona com a nova seu en aquesta desena edició, que serà l’encarregada de la projecció d’una estrena mundial: Ousmane.

Totes les sessions tindran l’entrada gratuïta.

Consulta la programació en aquest link i SAVE THE DATE!

https://www.bcnsportsfilm.org/ca/programacio/