Buscar per contingut, noticies, etc.

JURAT

ANNA PETRÚS
ANNA PETRÚS

Anna Petrús és cineasta, crítica de cinema i docent. Els seus curtmetratges han estat premiats en diversos festivals. Compagina la seva vessant cineasta amb una vessant docent a l’àrea de comunicació i cinema de la Universitat Internacional de Catalunya així com la Formació Professional en Imatge i So de l’Àgora Sant Cugat International School. Juntament amb Carla Subirana dirigeix Acció Viver, un programa d’acompanyament i assessorament a projectes cinematogràfics liderats per dones. Forma part de la Junta Directiva de Dones Visuals, associació de dones cineastes de Catalunya.

LUCA DAL MOLIN
LUCA DAL MOLIN

Luca dal Molin és dissenyador i de ben petit va heretar de la seva mare una gran passió pel cinema. L’any 2005 va fundar l’empresa Voice Dog Films i ha estat productor de diversos curtmetratges dels quals en destaca “Il Califfo”, realitzat amb el cantant Lucio Dalla. Ha estat curador de diversos festivals i revistes cinematogràfiques i actualment és director de diversos festivals de cinema com la biennal de curtmetratge i vídeo-art de Vicenza i el Isola Vicentina in DOC.

MÒNICA AMAT
MÒNICA AMAT

Mònica Amat de Broto és llicenciada en Educació Física i Esports per INEFC Barcelona. Va formar part del primer grup de gimnàstica rítmica a Catalunya. Ha desenvolupat diverses tasques en l’àmbit de l’esport i l’activitat física com el Llibre Blanc de l’Esport Català i el Congrés de l’Esport entre d’altres. Actualment és funcionària de l’administració pública de la Generalitat de Catalunya, on ha ocupat diversos càrrecs fins a l’actualitat, moment en què és la Responsable del Museu i Centre d’Estudis de l’esport Melcior Colet.

SALVADOR LLOPART
SALVADOR LLOPART

Salvador Llopart García és periodista i va iniciar la seva trajectòria professional en l’àmbit del periodisme científic. Inicialment en el diari “Avui” i després en “La Vanguardia”. Va poder fer de la seva passió el seu treball en fer-se càrrec de la informació cinematogràfica de “La Vanguardia” l’any 1992. Posteriorment va passar a fer-se càrrec de l’edició i coordinació de la secció “Pantalles” dins del suplement “Cultura|s” i de la crítica cinematogràfica del diari “La Vanguardia”. Actualment col•labora amb la revista “Fotogramas”.

TOTI MUMBRÚ
TOTI MUMBRÚ

Toti Mumbrú és diplomat en magisteri, especialitzat en Educació Física per la Universitat Ramon Llull. També és llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport per la mateixa universitat. Ha estudiat un postgrau en Activitat Física Adaptada a la Discapacitat Física a la Universitat de Barcelona. Ha participat en diversos esdeveniments esportius de gran rellevància com a coordinador d’àrees de sots-direcció. Actualment és el gerent de la Federació Catalana de Basquet i professor de LCAFE a la Universitat Ramon Llull-Blanquerna.