Buscar per contingut, noticies, etc.

Integració i esport per a tothom

El segon dia del BCN Sports Film Festival 2019 va arrencar amb força en la projecció de la sessió ‘’Els Colors de l’Esport’’, que es va dur a terme en l’Auditori 1899 del FC Barcelona amb la presència de Josep Vives, portaveu de la Junta del Club. A la idea de promoure els valors de l’esport la Fundació FC Barcelona ha volgut unir-se al projecte del BCN Sports Film Festival fent partícips als esportistes que resideixen a la Masia del Barça.

A més, van assistir Daishi Kato, director de ‘’Dead Run’’, Jesse Adalang, codirector francès del film ‘’Ousmane’’ i José Campos, director que ve des de Mèxic per  presentar el seu curtometratge ‘’Buscando el Green’’.

A les 19.00 hores vam poder gaudir de dues sessions: ‘’Ganbaru’’ a la seu principal, El Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch, on hi va haver una demostració pràctica de Kendo, un art marcial d’origen japonès. A més vam tenir presents a 3 directors dels films.

A la mateixa hora, al Museu i Centre d’Estudis Dr. Melcior Colet, es va projectar la sessió “El Repte”, vinculada amb la commemoració del 50 aniversari de la Federació Catalana d’Esport per a Persones amb Discapacitat (FCEPD) i amb la presència d’Antoni Reig, director del Consell Català de l’Esport; Josep Giménez Maluenda, president de FCEPD; Juli Pernas, director de la Fundació Barcelona Olímpica; Montse Gràcia, presidenta d’UNES; Josep Oriol Martínez i Marta Llauradó que van formar part de la taula commemorativa.

Va tancar el dia la sessió “Curts Non-Stop” als Cinemes Can Castellet de Sant Boi de Llobregat. També vam comptar amb la visita de Carlota Oms, directora catalana de “Adalamadrina”.