Buscar per contingut, noticies, etc.

Del 2 al 6 de maig, el millor cinema esportiu. A Barcelona, Sant Boi de Llobregat i Tarragona

Una vuitantena de pel·lícules, seleccionades entre les més de 400 produccions de més de 40 països inscrites a la propera edició del BCN Sports Film (que serà la novena), es podran veure en un total de 16 sessions a les 10 seus del festival del 2 al 6 de maig amb entrada gratuïta.

A Barcelona, el BCN Sports Film 2018 es podrà viure en 8 espais diferents: al Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch (a prop de Plaça d’Espanya), a la Nau Bostik, al barri de la Sagrera, a l’Auditori de Sant Martí, a la Filmoteca de Catalunya (al ple centre del Raval), a Casa Àsia (Horta-Guinardó) i a La Casa Elizalde, situada al barri de l’Eixample, com les altres dues seus oficials del festival: el Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet  i l’Institut Français.

A Tarragona, la Sala Àmbit Cultural d’El Corte Inglés projectarà una selecció de pel·lícules dedicades al futbol en la sessió “Fora del Joc” i a Sant Boi de Llobregat, els Cinemes Can Castellet acolliran dues sessions: “Tercer temps” i “Aventurers de l’any”.

En les sessions matinals, nens i joves podran gaudir dels millors curtmetratges al Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch, a l’Auditori Sant Martí i als Cinemes Can Castellet de Sant Boi de Llobregat.

La inauguració se celebrarà el dimecres 2 de maig a l’auditori del Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch amb la projecció del vídeo resum dels Jocs Olímpics d’hivern de Pyeongchang.