Buscar per contingut, noticies, etc.

El jurat del BCN Sports Film Festival 2018

Un any més, el BCN Sports Film Festival, pot presumir de comptar amb un jurat de primeríssim nivell, integrat per professionals vinculats al cinema, la cultura i l’esport.

El jurat de la novena edició del Festival està compost per: Anna Corbella, referent de la vela oceànica a nivell internacional i primera dona espanyola en donar la volta al món navegant a vela i sense escales; Josep Oriol Martínez i Ferrer, especialista en esports adaptats, doctor en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, i professor del grau de Ciències de l’esport; Paola Ruggeri, responsable de selecció de curtmetratges per a canals de pagament de Medisaset Group i docent a la Universitat Catòlica de Milà en assignatures sobre guió i producció internacional; Francesc Terró i Cusí, gerent de l’Institut Barclona Esports, organisme de l’Ajuntament de Barcelona, encarregat de gestionar l’esport que es porta a terme a la ciutat; Olga Viza, reconeguda periodista, qui va narrar les cerimònies de Barcelona 92. En la seva carrera especialitzada en l’esport destaquen: Sis Jocs Olímpics, tres Mundials de futbol, proves del Campeonat de Motociclisme i del Campeonat de F1 i també tornejos de gimnàstica, tennis i golf. Ha estat guardonada amb el Premi Ondasm el de l’Acadèmia de TV i la Medalla de Plata al Reial Ordre i Mèrit Esportiu.

El jurat es reunirà el proper dia 12 de abril en el ja tradicional sopar per escollir les pel·lícules guanyadores del BCN Sports Film Festival 2018.

 

Ana Corbella

Anna Corbella

Josep Oriol Martinez

Josep Oriol Martínez i Ferrer

Paola Ruggeri

Paola Ruggeri

Frank Terrón

Francesc Terrón i Cusí

Olga Viza

Olga Viza