Buscar per contingut, noticies, etc.

NAU BOSTIK

El projecte de la Nau Bostik sorgeix de la voluntat d’impulsar i donar visibilitat a tot tipus d’activitats relacionades amb la cultura i el lleure, tot mantenint els principis de diversitat i sostenibilitat com a línies mestres, i buscant alhora erigir-se com a plataforma per a la difusió de la cultura i del coneixement.

Nau Bostik és un lloc de referència per al veïnat i les entitats del barri de la Sagrera que fomenta i facilita la seves accions socials i culturals, tot implicant-los, alhora, en la participació i la gestió dels espais.

 

ADREÇA: Ferran Turné, 1-11 08027 Barcelona

TELÈFON: (+34) 616 36 48 31

WEB: www.naubostik.com

E-MAIL: info@naubostik.com

 

COM ARRIBAR-HI:

metroLa Sagrera (L1 i L5).

bus34, 126, N9 i V31.

Bicing: Portugal, 12.