Buscar per contingut, noticies, etc.

CASA ÀSIA

Casa Asia es va fundar el 2001 amb un doble objectiu: impulsar les relacions de les societats asiàtiques i de la regió pacífica amb Espanya en diversos àmbits (institucional, econòmic, cultural i educatiu) i facilitar l’intercanvi d’idees i projectes d’interès comú.

A més, Casa Asia és una finestra oberta a totes les persones interessades a aprendre i compartir tot allò relacionat amb l’Àsia i el Pacífic. Així mateix, és un espai de comunicació intercultural en el qual es pot trobar informació especialitzada i continguts multimèdia sobre aquestes regions.

 

ADREÇA: Pavelló de Sant Manuel, Recinte Modernista de Sant Pau · Sant Antoni Maria Claret, 167 (amb carrer de Cartagena) · 08025 Barcelona

TELÈFON: (+34) 93 368 08 36

WEB: www.casaasia.es

E-MAIL: casaasia@casaasia.es

 

COM ARRIBAR-HI:

metroSant Pau i Dos de Maig (L5); Guinardó i Hospital de Sant Pau (L4).

bus15, 19, 45, 47, 50, 51, 117, B22, N1 i N4.