Us esperem a la 9a edició del BCN Sports Film Festival 2018

maig 22, 2017

El BCN Sports Film Festival 2017 ha conclòs, i volem donar les gràcies a tots el participants, col·laboradors, sponsors, mitjans de comunicació, públic, convidats, i, sobretot, a tots aquells que han fet que possible que aquesta vuitena edició hagi estat un any especial.

400 audiovisuals inscrits de 40 paÏsos assenten les bases internacionals del Festival. El BCN Sports Film es situa, a dia d’avui, com la principal plataforma d’exhibició de les millors produccions audiovisuals relacionades amb l’esport en tots els formats i gèneres.

Aquesta any s’han seleccionat 80 audiovisuals que han format la graella de les 9 seus oficials del Festival: Museu Olímpic, Sala Àmbit Cultural –El Corte Inglés-, La Casa Elizalde, els centres cívics Sant Martí i Fort Pienc, les cinemes Girona a Barcelona i Can Castellet de Sant Boi i les biblioteques Districte 5 de Terrassa, i de Ponent de Sabadell.

Més de 2000 escolars de Catalunya han passat per les sessions matinals del Festival on les projeccions d’animació han estat les més aplaudides.

Aquest any el Festival ha respirat una aura vinculada a la conmemoració del 25è aniversari del Jocs Olímpics de Barcelona 92, per això s’han homenatjat a personatges vinculats amb els Jocs: Pasqual Maragall, Guillermo  Cabezas, Joan Palau Francàs i els esportistes Jesús Ángel García Bragado i Miriam Blasco, sense oblidar-nos de la nostra padrina d’excepció, Natalia Vía-Dufresne.

Per últim, destacar la col·laboració i el gran acolliment del món audiovisual. El nostre sincer agraïment a Paloma del Río, José Ramón Díez e Isidoro Moreno així com a nombrosos directors i productors que han format part i han presenciat les diverses jornades del Festival

Us esperem la propera edició, no deixeu de seguir-nos a la nostre web o les xarxes socials.

Gràcies a tots!

Powered by ARTBOXBCN