Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch

maig 9, 2017

  • Cerimònia d’inauguració: El dilluns 8 de maig arrenca oficialment la vuitena edició del BCN Sports Film Festival amb la tradicional cerimònia d’inauguració que es celebrarà a l’Auditori gran del Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch.

Durant la cerimònia es retrà homenatge a:

Pasqual Maragall i Mira. Per la seva dedicació a Barcelona i a CatalunyA;  Guillermo Cabezas Conde. In memorian; Miriam Blasco Soto. En reconeixement a la seva trajectòria esportiva ; i Jesús Ángel García Bragado. En reconeixement a la seva trajectòria esportiva

També es farà entrega del premi al guanyador del concurs Spot Sport

  • Dimarts 9 de maig, no et pots perdre la Taula Rodona: ‘L’esport i els Jocs Olímpics a la televisió del futur’ i que comptarà amb la presència de tres convidats d’altíssim nivell: Paloma del Río, periodista de RTVE que ha participat, des del 1988 i fins a l’actualitat, en 14 Jocs Olímpics; José Ramón Díez, subdirector de producció a RTO’92 durant els Jocs Olímpics de Barcelona 1992 i realitzador de les cerimònies inaugurals i de cloenda de Barcelona 1992, Sydney 2000, Atenes 2004, Torí 2006, Pequín 2008, Londres 2012 i Sotxi 2014; i Isidoro Moreno, cap d’Enginyeria per a l’OBS (Olympic Broadcasting Services).
  •  El dimecres 10, dues grans sessions tindran presència durant la tarda al Museu; ‘Esport i dictadura’ la batalla de l’esport contra els règims dictatorials, presentada per la periodista Paloma del Río i l’Homenatge a Joan Pau Francàs amb la projecció de ‘The Best of Men’.
  • 11 de maig, l’últim dia de projeccions al Museu Olímpic correrà a càrrec de ‘The Long Distance’, el preu del somni de dos corredors kenyans i la sessió ‘Esport 100×100’, històries protagonitzades per esportistes en estat pur.
  • Cerimònia de Cloenda: La  Cerimònia de Cloenda el divendres 12 de maig posarà punt i final a una setmana intensa de Festival. Durant la cerimònia també es farà anunci i entrega de premis als guanyadors de la vuitena edició del BCN Sports Film Festival.
Powered by ARTBOXBCN