Les sessions escolars omplen el Museu Olímpic

maig 9, 2017

Les sessions matinals del Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch dedicades al públic més jove segueixen sent un gran atractiu del Festival i atrauen una gran quantitat d’espectadors. Fins a 29 curtmetratges integren aquest any les sessions escolars.

L’adhesió de nombroses escoles de Barcelona i províncies garanteix una assistència massiva del públic escolar. Es calcula que uns 1.300 nens i nenes passin pel Museu Olímpic  durant aquesta vuitena edició del BCN Sports Film Festival. I prop de 620 ho facin pels Cinemes Can Castellet de Sant Boi de Llobregat, en la seva segona participació com a seu del Festival.

Des del BCN Sports Film agraïm la participació dels instituts: Barres i Ones, Consell de Cent, Gurb, Esportmania, Hipàtia d’Alexandria, Jaume I, Kensington School, Montjuïc, Montmeló, Nicolau Copèrnic, Rafael Casanovas, Rambla Prim, Severo Ochoa i Torre Roja. Les escoles: Amat Verdú, Antoni Gaudí, Can Massallera, Carles Buïgas, Casablanca, Cos, Garbí Pere Vergés, Immaculada Concepció, Jardí, Jesús Salvador, Joan Bardina, Sagrat Cor Aldana i Singuerlín. I el Centre d’Estudis Prat.

Powered by ARTBOXBCN