Jurat

 • JORGE BARRIO

  Jorge Barrio

  Jorge Barrio és llicenciat en Periodisme per la Universitat del País Basc i diplomat en Direcció Cinematogràfica pel Centre d’Estudis Cinematogràfics de Catalunya.
  És docent de Guió i Creació cinematogràfica a l’escola d’audiovisuals Imval i imparteix tallers de cinema organitzats per l’Ajuntament de Vitòria.
  Després de dur a terme tasques de producció en el cinema i la publicitat, va fundar el seu propi centre d’estudis, Kinema Escuela de Cine, en el qual, durant 6 anys, va compaginar la labor de docent amb la d’administrador.
  L’any 2009 va fundar la productora Laimar Films, amb la qual ja ha produït més de vint curtmetratges i on exerceix de productor, director i ocasionalment d’ajudant de direcció.
  El seu projecte actual és el llargmetratge low cost La Tercera Ley de Newton, en fase de postproducció.

 • MARTA CLARI

  Marta Clari

  Marta Clari, llicenciada en Psicologia Clínica Infantil i en Pedagogia Social per la Universitat Autònoma de Barcelona, màster en Gestió Cultural per la Universitat de Barcelona i màster en Direcció Pública per ESADE, és actualment gerent de l’Àrea de drets de Ciutadania, Participació i Transparència (4a tinència d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona).
  En uns inicis va ser directora del Centre Cívic de Torre Llobeta, assessora tècnica de benestar social dins el Programa de Cultura (districte de Nou Barris) i gerent de l’ONG Pallassos sense fronteres.
  Als anys noranta va coordinar el Pla de Biblioteques de Barcelona i va fer de gerent del Consorci de Biblioteques de Barcelona i, posteriorment, de l’Institut de Cultura de Barcelona. El darrer any ha estat gerent de l’Institut Barcelona Esports.
  Durant tota la seva carrera ha compaginat l’activitat professional amb la docència en màsters i postgraus vinculats a la gestió cultural.

 • LUCE GROSJEAN

  Luce Grosjean

  Luce Grosjean és llicenciada en Gestió professional de la producció per l’École de l’Image Gobelins i s’ha especialitzat en el desenvolupament de projectes europeus —a través de tallers promoguts pel programa Europe Creative (Media)— i en la producció de projectes de ficció —des de la productora Films en Bretagne.
  Va ser coordinadora i administradora del RECA (Réseau des écoles françaises de cinéma d’animation) i assistent administrativa de l’AFCA (Association française du cinéma d’animation), de la qual actualment segueix sent un membre actiu. És presidenta de Sève Films des del 2014.
  Com a productora, ha exercit d’assistent de producció a TeamTO i d’assistent de la coordinació tècnica a TF!.

 • MANUEL IBERN

  Manuel Ibern

  Manuel Ibern, llicenciat en Història moderna per la Universitat de Barcelona, és membre del comitè tècnic de waterpolo de la FINA (Federació Internacional de Natació) i vicepresident de la Federació Catalana de Natació.
  Va començar la carrera esportiva com a nedador i es va convertir, més endavant, en jugador de waterpolo, entrenador i dirigent esportiu.
  Va participar als Jocs Olímpics de Mèxic (1968) com a waterpolista i, en qualitat d’entrenador de la selecció espanyola d’aquesta disciplina, va participar en els Jocs Olímpics de Moscou (1980) i de Los Angeles (1984).
  Va ser director d’esports de l’Ajuntament de Barcelona del 1984 al 1995 i membre de la Comissió Esportiva del Comitè Olímpic dels Jocs de Barcelona (1992). Del 2003 al 2013 va ser director de competició del Campionat del Món de la FINA a Barcelona i, el 2006, va ser nomenat secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya.

 • VICKY MARCÓ

  Vicky Marcó

  Vicky Marcó és llicenciada en Sociologia per la Universitat Autònoma de Barcelona i en Comunicació Audiovisual per la Universitat de Barcelona, postgraduada en Reportatges de Televisió i màster en Creació de Videojocs per la Universitat Pompeu Fabra.
  En l’actualitat és productora de cinema, televisió i internet. Anteriorment ha treballat en els departaments de càmera i producció en productores com Sargantana Voladora, Lavinia o Dream Team Concept.
  D’entre tots els projectes en què ha participat, destaquen programes de televisió com Afers Exteriors, documentals com Bicicleta, cullera, poma (guardonat amb un premi Goya), telefilms amb recorregut internacional com Prim. L’assassinat del carrer del Turco o llargmetratges cinematogràfics de ficció, com el multipremiat El sexe dels àngels.
  Darrerament ha estat la productora de l’estudi Post23, amb el qual ha produït la campanya de Nadal d’Audi, realitzada en animació 3D, La muñeca que eligió conducir, que ja compta amb més de 12 milions de visites a la xarxa.

Powered by ARTBOXBCN