Jornada completa al BCN Sports Film

maig 11, 2017

Dia de molta activitat al BCN Sports Film Festival. Cinc de les seus que participen en l’edició d’enguany projecten avui , amb una programación d’autèntic luxe.

Al Centre Cívic Ateneu Fort Pienc arriba un dels documentals més esperats, Steve McQueen: The Man & Le Mans, la història verídica d’una llegenda del cinema que ho va arriscar tot per fer realitat el seu somni. La lluita de l’estrella per fer “la pel·lícula definitiva sobre les carreres de cotxes”.

La sessió Escac i Mat del Centre Cívic Sant Martí – Auditori Sant Martí, presenta un llargmetratge amb estrelles de renom com Tobey Maguire o Liev Schreiber. El Caso Fischer rememora el legendari enfrontament pel campeonat del món entre Bobby Fischer, campió d’escacs nord-americà i el campió soviètic Boris Spassky.

Doble ració als Cinemes Can Castellet. Noves generacions fará les decilicies dels espectadors amb vuit curts inspiradors per als més joves, i la imprescindible Càmera i Acció reunirà a les produccions favorites arreu del món. Set curtmetratges de gran qualitat vinguts de Regne Unit, Quebec, Estònia, França, Itàlia i Suècia.

Les bioblioteques de Ponent i Districte 5 també avui tenen programa de sessions a la tarda.

A la Biblioteca de Ponent (Sabadell) en endinsem a les valls de la regió Triqui, on un grup de nens i nenes indígenas fa anys que guanyen campionats de bàsquet arreu del món , superant les dificultats de la muntanya i convertint-se en la principal font de desenvolupament i esperança per a la seva comunitat. El documental Gigantes Descalzos no deixa indiferent a ningú.

I a Terrassa, a la Biblioteca Districte 5, l’esport es converteix en un estil de vida amb Mens sana in corpore sano, una selecció de quatre curmetratges on es rebel·len les pressions i frustacions que pot comportar la pràctica d’un esport. Namesake (Filipines), In Our Country (Alemanya), Milk Race: On and On (Regne Unit) i Los hombre de verdad no lloran (Espanya) són els títols que es veuran.

Powered by ARTBOXBCN