El Corte Inglés es suma a la febre del running

maig 10, 2017

Tarda de documentals a la Sala Àmbit Cultural El Corte Inglés – Portal de l’Àngel. La febre de l’esport ha estat la sessió escollida per representar al BCN Sports Film Festival al Corte Inglés en aquesta vuitena edició.

Els assistents han pogut gaudir de quatre documentals  de  procedència diferent: Pugna pro vita, un documental català sobre Nani López de Sagredo i la influència de l’esport per afrontar i superar un càncer; No se trata  simplemente de ir rápido, una producció conjunta de França i Itàlia; Barcelona, de Sud-àfrica, una manera de descobrir Barcelona corrent; i per últim Running, la gran obsesión, una obra espanyola sobre la transformació del running en patologia clínica.

Les produccions que s’han pogut veure a la Sala Àmbit Cultural han servit d’exemple d’autosuperació i un reflexe de com a cambiat l’esport al segle XXI. Córrer està de moda.

El Corte Inglés és una entitat que guarda molta relació amb el running, a l’organitzar cada any una de les proves atlètiques més populars i rigoroses a nivell europeu: la Cursa El Corte Inglés.

Powered by ARTBOXBCN