Sales de Projecció

MAPA DE LES SEUSCENTRES PENITENCIARIS DE CATALUNYA

El BCN Sports Film Festival 2016 també es veurà als centres penitenciaris de Catalunya.

Es projectaran sessions a alguns centres penitenciaris de Catalunya amb l’objectiu d’apropar el festival i el món audiovisual de temàtica esportiva a tots els públics.

Ateneu Barcelonès

ATENEU BARCELONÈS

L’Ateneu Barcelonès acompanya, des de fa més de cent cinquanta anys, la societat i la cultura catalanes. És un espai privilegiat per participar activament en la vida ciutadana, un altaveu plural, lliure i democràtic de la societat civil, al servei de la cultura i del país.

Al carrer de la Canuda de Barcelona tens el millor espai per conversar, debatre, informar-te, formar-te, estudiar, expressar les teves opinions, explicar els teus projectes i gaudir del jardí de l’Ateneu, un oasi al centre de la ciutat.

L’Ateneu Barcelonès acollirà, el dijous 5 de maig, una sessió del BCN Sports Film 2016 dedicada a la passió per l’esport al Brasil.

www.ateneubcn.org
 • Adreça: Carrer de la Canuda, 6 · 08002 Barcelona
 • Telèfon: (+34) 93 343 61 21
 • Com arribar-hi:- Metro: Catalunya (L1 i L3)- Bus: V17, 19, 40, 42, 45 i 120 (parada: Via Laietana) i 59 (parada: La Rambla) - Bus turístic: ruta vermella i blava (parada: Plaça Catalunya) - Ferrocarrils de la Generalitat: S1, S5, S55, S2, L6 i L7 (parada: Plaça Catalunya) - Bicing: Pl. Carles Pi i Sunyer, Duran i Bas i Pl. de Catalunya - Renfe Rodalies: R1, R3, R4 i R7 (parada: Plaça Catalunya)
Centre Cívic Fort Pienc

CENTRE CÍVIC ATENEU FORT PIENC

El Centre Cívic Ateneu Fort Pienc és un equipament municipal del districte de l’Eixample que ofereix un gran ventall de serveis i activitats culturals per a tothom: infants, adults i gent gran.

S’hi organitzen cursos i tallers culturals, concerts de música clàssica, sessions de cinema, mostres d’art contemporani i activitats infantils.

Durant el mes de febrer de 2016 es van acabar les reformes del seu auditori, que serà seu, el dijous 5 de maig, d’una sessió de cinefòrum protagonitzada per una de les pel·lícules en concurs durant el BCN Sports Film 2016. Així mateix, el 12 de maig tindrà lloc una sessió de cinefòrum amb la projecció de la pel·lícula Carros de foc.

www.fortpienc.org
 • Adreça: Plaça Fort Pienc, 4-5 · 08013 Barcelona
 • Telèfon: (+34) 93 232 78 27
 • Com arribar-hi:- Metro: L1 (Arc de Triomf i Marina)- Bus: V21, 6, H12, 7, 54, 62, 19, 51, 55 i 39
Auditori de Sant Martí

CENTRE CÍVIC SANT MARTÍ – AUDITORI DE SANT MARTÍ

L’Auditori de Sant Martí de Provençals –que forma part del Centre Cívic Sant Martí–, és un equipament cultural remodelat i inaugurat l’11 de novembre de 2014 que té com a objectiu potenciar i dinamitzar l’activitat cultural del districte de Sant Martí i de la ciutat de Barcelona.

Se situa entre els instituts de secundària Joan d’Àustria i Infanta Isabel. Aquest emplaçament tan particular, juntament amb el fet que es tracta de l’únic equipament d’aquestes característiques al barri, el converteixen en una peça clau en la dinamització cultural del barri i en la creació de nous públics.

L’Auditori acull una programació estable de música, arts escèniques i cinema per a tots els públics, amb especial interès en el jove i el familiar.

A l’Auditori de Sant Martí de Provençals tindrà lloc, el dijous 5 de maig, una sessió de cinefòrum protagonitzada per una de les pel·lícules en concurs durant el BCN Sports Film 2016.

www.ccivics.bcn.cat/auditorisantmarti
 • Adreça: Plaça Angeleta Ferrer, 2 · 08020 Barcelona
 • Telèfon: (+34) 93 266 00 43
 • Com arribar-hi:- Metro: Bac de Roda (L2)- Bus: 33, B24, H10 i N8 (Parada: Guipúscoa-Selva de Mar)- Bicing: Rambla Guipúscoa
Cinemes Can Castellet

CINEMES CAN CASTELLET DE SANT BOI DE LLOBREGAT

La construcció dels cinemes Can Castellet ha anat a càrrec de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat.

Davant l’absència d’una oferta cinematogràfica privada, el consistori va decidir finançar amb mitjans públics la construcció de les sales. La seva iniciativa ha permès satisfer una de les demandes més insistents de la ciutadania de Sant Boi.

Les cinc sales dels cinemes Can Castellet estan equipades amb les últimes novetats en sistemes de so i imatge i tenen un aforament de 559 localitats.

Als cinemes Can Castellet es programaran, durant el BCN Sports Film Festival 2016, sessions matinals reservades al públic escolar i sessions de tarda per a tots els públics.

www.cinemessantboi.com
 • Adreça: Carrer de Jaume I, 32 · 08330 Sant Boi de Llobregat
 • Telèfon: (+34) 93 661 61 14
 • Com arribar-hi:- Ferrocarrils de la Generalitat: S8, S33, S4 i R6 (parada: Sant Boi de Llobregat)- Bus: L70, L72 i L79 (parada: Hospital General Parc Sanitari St. Joan de Déu)
Museu Olímpic i de l'Esport

MUSEU OLÍMPIC I DE L’ESPORT JOAN ANTONI SAMARANCH

El Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch, dirigit per la Fundació Barcelona Olímpica i situat al Parc de Montjuïc, a pocs minuts de la Plaça d’Espanya, és un espai dedicat al món esportiu com a llenguatge universal i com a instrument d’integració social.

Mitjançant un equip tecnològic pioner a Europa, ofereix una visió global (històrica, ètica, cultural, lúdica i educativa) de l’esport en totes les seves disciplines i modalitats alhora que transmet, de manera amena i divertida, els valors esportius a tots els públics.

Eix neuràlgic del BCN Sports Film 2016, el Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch serà seu de les cerimònies d’inauguració i cloenda del festival i de sessions matinals (per al públic escolar) i sessions de tarda (obertes al públic general).

www.museuolimpicbcn.cat
 • Adreça: Avinguda de l’Estadi, 60 · 08038 Barcelona
 • Telèfon: (+34) 93 292 53 79
 • Com arribar-hi:- Metro: Espanya (L1 i L3)- Bus: 150 i 55 (parada: Avinguda de l’Estadi)- Bus turístic: ruta vermella (parada: Anella Olímpica)- Bus Montjuïc turístic: (parada: 5) - Funicular de Montjuïc - Ferrocarrils de la Generalitat: S33, S8, R6, S4, R5 i L8 (parada: Espanya)
Sala Àmbit Cultural

SALA ÀMBIT CULTURAL D’EL CORTE INGLÉS

El Corte Inglés, patrocinador oficial del BCN Sports Film per setè any consecutiu, destinarà el dimecres 5 i el dijous 6 de maig, la Sala Àmbit Cultural –situada a la sisena planta d’El Corte Inglés de Portal de l’Àngel- a la projecció d’una mostra selecta de les pel·lícules del BCN Sports Film 2016.

La Sala Àmbit Cultural és un espai de referència en l’oferta cultural de la ciutat de Barcelona gràcies a la seva contínua promoció de tota classe d’esdeveniments culturals.

ambitocultural.es/ambitocultural/index.jsp
 • Adreça: Av. Portal de l’Àngel, 19-21 – 6a planta · 08002 Barcelona
 • Telèfon: (+34) 93 306 38 00
 • Com arribar-hi: - Metro: Catalunya (L1 i L3) i Passeig de Gràcia (L2 i L4)- Bus: 16, 17, 41, 42, 45, 141 (Pl. de Catalunya) / 17, 19, 40, 45 (Via Laietana) / 14, 59, 91 (La Rambla)- Bicing: Pl. Carles Pi i Sunyer, Duran i Bas i Pl. de Catalunya- Bus turístic: rutes vermella i blava (parada: Pl. de Catalunya) - Renfe Rodalies: R1, R3, R4 i R7 (parada: Catalunya) - Ferrocarrils de la Generalitat: S1, S5, S55, S2, L6 i L7 (parada: Catalunya)
Powered by ARTBOXBCN