Jurat

 • SERGI AGUSTÍ

  Sergi AgustÍ

  Sergi Agusti (Barcelona, 1967) és realitzador de documentals, fotògraf i productor cultural.
  Ha dut a terme els seus projectes principalment a l’Àfrica, en països com Sierra Leone, Etiòpia i la República Democràtica del Congo.
  Els seus treballs se centren en la temàtica social i expressen un punt de vista proper i vital de la realitat, lluny dels prejudicis habituals sobre el continent africà. Entre ells destaca la producció One Goal, un documental i projecte al voltant de l’equip de futbol d’amputats de Sierra Leone.
  En els darrers anys, ha treballat amb Special Olympics Catalunya, una agrupació esportiva que té com a objectiu principal el foment de la pràctica de l’esport i altres activitats d’oci per part de les persones amb discapacitat intel·lectual com a via de desenvolupament personal i d’integració social.

 • DANIEL ARRÉBOLA

  Daniel Arrébola

  Daniel Arrébola (Barcelona, 1990) és llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i graduat en Producció d’Audiovisuals, Ràdio i Espectacles (ITES SA). L’any 2012 va crear el webblog Apetece Cine, que tracta sobre l’actualitat informativa del món del setè art i conté entrevistes i crítiques cinematogràfiques. Apetece Cine –que compta amb la col·laboració del crític de cinema Josemanuel Escribano– ha cobert diversos festivals, entre els quals destaquen el Festival de Cannes 2015, el Festival Internacional de Cine de San Sebastián 2013, 2014 i 2015 o el 45è i 47è Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya (Sitges Film Festival). També és locutor i director de programes radiofònics de producció i edició pròpia dedicats al cinema. Durant la Gala dels Oscars del 2014 va col·laborar al programa La Tarda, de Carles García Pastor, a la Cadena COPE.

 • MIGUEL ANGEL C. BUTTINI

  Miguel Angel C Buttini

  Miguel Angel C. Buttini (1962, Tudela), llicenciat en Enginyeria de Telecomunicacions per l’Escola Tècnica Superior d’Enginyers de Telecomunicacions de Madrid, va exercir com a enginyer durant 11 anys.
  L’any 2000 va fundar la productora audiovisual Salto de Eje PC i va començar la seva carrera al món del cinema, del teatre i de la publicitat com a director, guionista i productor.
  Entre les seves produccions destaquen el curtmetratge La mudanza (2000) –seleccionat i premiat en festivals nacionals i internacionals–, El lunar (2007) –títol distribució: Dos rivales casi iguales– i Mami Blue (2010), una coproducció hispanoportuguesa que s’ha exhibit en una vintena de festivals i per la qual ha obtingut dos premis del públic i nombroses nominacions. Coproductor del llargmetratge Fill de Caín (2013), l’obra de teatre Una pareja cualquiera es representa des del 2014 en diversos punts d’Espanya. El seu pròxim projecte com a director, Abrakadabra –una coproducció hispanocanadenca–, es troba en la fase final de finançament.

 • MARTA CLARI

  Marta Clari

  Marta Clari (Barcelona, 1966), llicenciada en Psicologia Clínica Infantil i en Pedagogia Social per la Universitat Autònoma de Barcelona, màster en Gestió Cultural per la Universitat de Barcelona i màster en Direcció Pública per ESADE, és actualment gerent de l’Institut Barcelona Esports de l’Ajuntament de Barcelona.
  Va ser directora del Centre Cívic de Torre Llobeta, assessora tècnica de benestar social dins el Programa de Cultura (districte de Nou Barris) i gerent de l’ONG Pallassos sense fronteres.
  El 1996 va ser nomenada adjunta a la direcció-gerència de l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB), del qual va ser responsable del Programa de cooperació cultural amb districtes i, del 2006 al 2015, gerent. També va coordinar el Pla de Biblioteques de Barcelona i va ser gerent del Consorci de Biblioteques de Barcelona.
  Durant tota la seva carrera ha compaginat l’activitat professional amb la docència en màsters i postgraus vinculats a la Gestió Cultural.

 • SANDRINE FERRARO

  Sandrine Ferraro

  Sandrine Ferraro (Lió, França) és una actriu i guionista franco-italo-espanyola. El 2013 escriu i produeix el seu primer curtmetratge, In Wino Veritas, seleccionat als festivals catalans Filmets i Most. Des del 2014 desenvolupa una trilogia de curts, Ricercare, un a cada país dels seus orígens: el primer, rodat a Itàlia amb el suport de la Toscana Film Commission, comença el recorregut per festivals. La Sandrine ha obtingut una residència d’escriptura a l’Institut Francès de Barcelona per al capítol espanyol i ha treballat, també, com a editora-adaptadora de programes televisius i videojocs.
  Com a intèrpret, ha ballat a Le Nozze di Figaro, de Mario Martone, ha estat la coprotagonista de la minisèrie italiana The Breather i ha doblat un paper secundari a The Danish Girl, de Tom Hopper.
  La Sandrine ha estat esportista d’alt nivell (voleibol), motiu pel qual té un vincle particular amb l’esport.

Powered by ARTBOXBCN