BCN SPORTS FILM 2016: COMENÇA L’ESPECTACLE!

març 17, 2016

El BCN Sports film 2016 es consolida com el festival de cinema esportiu més important del món.

Gairebé un centenar de pel·lícules es projectaran en les diferents sessions de la 7a edició del festival, que se celebrarà del 3 al 7 de maig al Museu Olímpic i de l’Esport, a la Sala Àmbit Cultural d’El Corte Inglés de Barcelona, al Centre Cívic Fort Pienc, a l’Auditori Sant Martí de Provençals, a l’Ateneu Barcelonès, als cinemes municipals Can Castellet de Sant Boi de Llobregat i a diversos centres penitenciaris de Catalunya.

Enguany, la participació al festival ha estat tot un rècord: més de 400 pel·lícules procedents de 40 països han optat a formar part de la secció oficial.

Documentals, obres de ficció, animació, efectes visuals i espots publicitaris configuraran una programació excepcional.

La majoria de les pel·lícules en concurs d’aquesta 7a edició han estat seleccionades o guardonades en festivals internacionals, com el Festival de San Sebastià, el Festival International du Court Métrage de Clermont-Ferrand, el Bilbao Mendi Film Festival, el Festival international du film d’animation d’Annecy, el Festival de Canes, la Berlinale, l’OffsideFest, el Festival Tous Courts d’Aix-en-Provence, l’Off Courts de Trouville o el Festival Regard de Québec, entre d’altres.

Un any més, l’esport i el cinema es vesteixen de llarg. I el públic, el gran protagonista, és cridat a una cita ineludible amb el millor cinema esportiu del món. Que comenci l’espectacle!

Powered by ARTBOXBCN