WORKSHOP


El BCN Sports Film Festival 2012 reafirma la seva voluntat de recolzar el desenvolupament de la indústria audiovisual de temàtica esportiva nacional, mitjançant l’organització d’un Workshop amb el propòsit de respondre a les necessitats actuals i reals dels productors espanyols.

Amb l’objectiu de facilitar les eines per a afrontar la crisi del mercat intern, el BCN Sports Film Festival 2012 pretén, a través d’aquesta jornada oberta a tots els professionals de la indústria audiovisual, afavorir el networking entre les empreses nacionals i alguns professionals d’altres països, i facilitar el procés d’internacionalització de la producció audiovisual de temàtica esportiva espanyola.

ELS CONTINGUTS AUDIOVISUALS ESPORTIUS:
OPORTUNITATS DE NEGOCI

Gràcies a les experiències empresarials d’èxit d’algunes productores internacionals especialitzades en continguts audiovisuals esportius, els assistents al Workshop aconseguiran obtenir una àmplia visió de les possibles línies de negoci que existeixen per a aquest gènere en diferents mercats internacionals.

Del diàleg entre els protagonistes d’aquestes experiències empresarials d’èxit i alguns representants dels mitjans de comunicació nacionals i internacionals, sorgeix una amplia visió del mercat europeu actual, així com la informació clau sobre els nous canals d’explotació que les noves tecnologies proposen.

El Workshop “Els continguts audiovisuals esportius: oportunitats de negoci” pretén contribuir al disseny i al desenvolupament, per part dels productors nacionals, d’una nova estratègia empresarial més enfocada a la internacionalització i en concordança amb les noves tendències del mercat.

Aquest acte està dirigit a tots els professionals del món audiovisual esportiu: televisions, productores, productors independents, distribuïdores i marques esportives.

Lloc: Museu Olímpic i de l'Esport Joan Antoni Samaranch – Sala Polivalent.

Data: Divendres, 11 de maig de 2012 – De 16:00 a 19:00 hores.

AFORAMENT LIMITAT

¡Apunteu-vos-hi ara mateix a través del formulari on-line!

Vull inscriure-m’hi