passador

Gaudiu de quatre jornades íntegrament dedicades a la projecció de les produccions més interessants, divertides i emocionants sobre tota mena d’esports.

Veniu a la 3a edició del BCN Sports Film del 10 al 12 de maig de 2012!

El BCN Sports Film és més que un festival: un ampli ventall de temàtiques i de formats, exposicions, activitats i actes per a professionals del sector i per a tots els públics, fan que el BCN Sports Film esdevingui un gran esdeveniment cultural, esportiu, televisiu i cinematogràfic.

 • ACTUALITAT

  Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /usr/home/bcnsportsfilm.org/web/webroot/2012/includes/mysql.php on line 14 Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /usr/home/bcnsportsfilm.org/web/webroot/2012/includes/mysql.php on line 14 FROM THE STREETS TO THE FIELDS GUANYADORA DE LA 3A EDICIÓ DEL BCN SPORTS FILM FESTIVAL

  FROM THE STREETS TO THE FIELDS GUANYADORA DE LA 3A EDICIÓ DEL BCN SPORTS FILM FESTIVAL

  Maite Fandos, presidenta de la Fundació Barcelona Olímpica, va ser l'encarregada de lliurar l'Àmfora Ciutat de Barcelona a la millor pel·lícula en la 3a edició del BCN Sports Film a FROM THE STREETS TO THE FIELDS, de la productora catalana La Cafetera Productions i dirigida per Carlos Sánchez-Llibre i Josep Badel. 

  + ampliar notícia

 • CONCURS

  sportsfilm

  FREE LINE ÉS L'ESPOT GUANYADOR

  El primer concurs del BCN Sports Film ha comptat amb la inscripció d’11 espots publicitaris. Després d'una deliberació, la direcció del Festival ha considerat que Free Line és el clip que millor reflecteix els objectius del BCN Sports Film Festival.

  + Link a Sportsfilm.tv

  + ampliar notícia

 • ÚLTIMA EDICIÓ

  Museo Olímpic de Barcelona

  GUANYADORS EDICIÓ 2011

  BCN Sports Film 2011: el guanyador és… La producció suïssa Hugo Koblet: Pédaleur de Charm de Daniel Von Aarburg va ser la guanyadora de l’Àmfora ciutat de Barcelona del BCN Sports Film 2011.

  + Premis edició 2011