Barcelona Sport Film Festival

BCN SPORTS FILM

EL GRAN CINEMA ESPORTIU TORNA A BARCELONA

La 2a edició del Barcelona International FICTS Festival tindrà lloc del 17 al 21 de maig de 2011. Quatre jornades senceres dedicades a la projecció de les produccions seleccionades i a la trobada amb personatges del món del cinema, de la televisió i de l’esport.

El BCN Sports Film, patrocinat per Institut Barcelona Esport, el Comité Olímpico Españoli el Consejo Superior de Deportes, entre d’altres, forma part del World FICTS Challenge 2011, circuit internacional de festivals de temàtica esportiva, fundat i patrocinat per la Fédération Internationale Cinéma et Télévision Sportifs (FICTS). La integració del BCN Sports Film en el circuit internacional garantirà, a les produccions guanyadores de la fase catalana, reconeixement i promoció a nivell internacional.

Un ampli ventall de temàtiques i de formats, exposicions, activitats i actes per a professionals del sector i per a tots els públics, faran del BCN Sports Film un gran esdeveniment tant a nivell cultural, esportiu, televisiu com cinematogràfic.