ACTUALITAT

NOTÍCIES

Benvinguts a la pàgina d'actualitat del BCN SPORTS FILM FESTIVAL.
Des d'aquesta secció podreu estar al dia de totes les novetats relacionades amb el festival: esdeveniments de networking, concursos, pel·lícules i projeccions, exposicions...
Recordeu: totes les activitats són gratuïtes!

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /usr/home/bcnsportsfilm.org/web/webroot/2012/includes/mysql.php on line 14 Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /usr/home/bcnsportsfilm.org/web/webroot/2012/includes/mysql.php on line 14
 • OBERT EL TERMINI DINSCRIPCIÓ 2012

  OBERT EL TERMINI DINSCRIPCIÓ 2012

  Ja està obert el termini d’inscripció per a participar en la 3a edició del BCN Sports Film. La data límit per a inscriure les pel·lícules és el 16 de març de 2012.

  Ja està obert el termini d’inscripció per a participar en la 3a edició del BCN Sports Film. La data límit per a inscriure les pel·lícules és el 15 de març de 2012.

  Poden participar totes les produccions audiovisuals inspirades en l’esport i que tinguin com a temàtica principal les diferents disciplines esportives.

  Seran admeses a concurs les produccions audiovisuals dels gèneres d’animació, documental, reportatge, ficció, experimental – tant en format de llargmetratge com de curtmetratge -, que siguin inèdites per al BCN Sports Film i que s’hagin produït a partir de gener de 2010.

  + detalls