ACTUALITAT

NOTÍCIES

Benvinguts a la pàgina d'actualitat del BCN SPORTS FILM FESTIVAL.
Des d'aquesta secció podreu estar al dia de totes les novetats relacionades amb el festival: esdeveniments de networking, concursos, pel·lícules i projeccions, exposicions...
Recordeu: totes les activitats són gratuïtes!

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /usr/home/bcnsportsfilm.org/web/webroot/2012/includes/mysql.php on line 14 Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /usr/home/bcnsportsfilm.org/web/webroot/2012/includes/mysql.php on line 14
 • UN WORKSHOP QUE NO PODEM PERDRENS

  UN WORKSHOP QUE NO PODEM PERDRENS

  Una cita que els professionals del sector no poden perdre’s és el Workshop Els continguts audiovisuals esportius: oportunitats de negoci”.

  Una cita que els professionals del sector no poden perdre’s és el Workshop Els continguts audiovisuals esportius: oportunitats de negoci”.

  Tindrà lloc el divendres 11 de maig a les 16 hores de la tarda a la Sala Polivalent del Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch. Una trobada de formació excel·lent per als professionals que els oferirà eines per a potenciar la repercussió i visibilitat internacional dels seus treballs. 

  Aquesta activitat es complementarà amb la sessió de projecció “Sports & Filmmakers” presentada el matí del dissabte 12 de maig, al mateix museu, per professionals de l’industria audiovisual amb l’objectiu de donar claus per a la internacionalització a productors, directors i distribuïdors. És, sens dubte, un clar exemple de la voluntat que ha tingut el BCN Sports Film Festival des de la seva primera edició: recolzar i ajudar el sector per a fer front a les dificultats del mercat.

  + detalls

 • EL FESTIVAL EN ELS CENTRES PENITENCIARIS

  EL FESTIVAL EN ELS CENTRES PENITENCIARIS

  El BCN Sports Film Festival 2012 també es veurà als centres penitenciaris de Catalunya.

  El BCN Sports Film Festival 2012 també es veurà als centres penitenciaris de Catalunya.

  Una de les novetats d’aquesta 3a edició del BCN Sports Film és que, per primera vegada, també es realitzaran sessions de projeccions a alguns centres penitenciaris de Catalunya, amb l’objectiu d’apropar el festival i el món audiovisual de temàtica esportiva a tots els públics.

  + detalls

 • MÉS DE 70 PELLÍCULES A COMPETICIÓ

  MÉS DE 70 PELLÍCULES A COMPETICIÓ

  Amb una participació rècord - més de 200 pel·lícules inscrites de 34 països-, de les quals 70 han estat seleccionades per a la competició oficial del festival, el BCN Sports Film celebrarà del 10 al 12 de maig a Barcelona la seva tercera edició i comptarà amb la participació de realitzadors de gran prestigi internacional i d’obres guardonades en els principals festivals de cinema. 

  Amb una participació rècord - més de 200 pel·lícules inscrites de 34 països-, de les quals 70 han estat seleccionades per a la competició oficial del festival, el BCN Sports Film celebrarà del 10 al 12 de maig a Barcelona la seva tercera edició i comptarà amb la participació de realitzadors de gran prestigi internacional i d’obres guardonades en els principals festivals de cinema. 

  Entre d’altres estrenes mundials destaquen: el documental 
  Stoichkov, del director Boris Lavkolev, i coproduïda per la Bulgarian National TV; Barcelona’ 92: Donde todo empezó, del programa Informe Robinson de Canal+, el curtmetratge de ficció Pentecost, de Peter McDonald, nominat a l’Oscar 2012 i guanyador del festival de Chicago 2011, o el film d'animació Summer Bummer, del nord-americà Bill Plympton, nominat en diverses ocasions als Oscar. 

  Coincidint amb el vintè aniversari dels JJOO de Barcelona, aquesta aposta cultural i cinematogràfica, es consolida amb la participació de les principals produccions -llargmetratges i curtmetratges de ficció, animació i documentals- relacionades amb el món de l'esport i els seus valors.

  Les produccions catalanes i espanyoles també destaquen entre la programació de les 21 sessions competitives, totes amb entrada gratuïta. Sessions monogràfiques dedicades a esports com el ciclisme, els esports d’aigua o el beisbol, i a entitats com el Futbol Club Barcelona, Bulgària (país convidat), i d’altres adreçades a col·lectius escolars, federacions esportives, etc. 

  També serà una oportunitat per veure, en pantalla gran, la darrera edició de la Barcelona World Race o reportatges inèdits com ara Passió per l’esport, de Sergi Agustí, guanyador del Premi especial del jurat, del Premi a la millor producció de l’Estat espanyol i del Premi al millor documental del BCN Sports Film Festival 2010. 

  Paral·lelament, se celebrarà el workshop Els continguts audiovisuals esportius: oportunitats de negoci, que comptarà amb la participació de professionals de prestigi de la indústria audiovisual.

  El festival tindrà lloc al Museu Olímpic i de l'Esport Joan Antoni Samaranch i a la Sala Àmbit Cultural de El Corte Inglés de Portal de l’Àngel

  Totes les activitats seran gratuïtes.

  + detalls

 • S'AMPLIA EL TERMINI D'INSCRIPCIÓ

  S'AMPLIA EL TERMINI D'INSCRIPCIÓ

  Més de 150 pel·lícules ja s'han inscrit en la tercera edició
del BCN Sports Film Festival 2012, que es celebrarà a Barcelona del 10 al 12 de maig.

  Més de 150 pel·lícules ja s'han inscrit en la tercera edició
del BCN Sports Film Festival 2012, que es celebrarà a Barcelona del 10 al 12 de maig.

  L’organització del festival amplia el termini d'inscripció i recepció del material a competició per motius tècnics i logístics fins el 30 de març.

  + detalls

 • FREE LINE ÉS L'ESPOT GUANYADOR

  FREE LINE ÉS L'ESPOT GUANYADOR

  El primer concurs del BCN Sports Film ha comptat amb la inscripció d’11 espots publicitaris. Després d'una deliberació, la direcció del Festival ha considerat que Free Line és el clip que millor reflecteix els objectius del BCN Sports Film Festival.

  El primer concurs del BCN Sports Film ha comptat amb la inscripció d’11 espots publicitaris. Després d'una deliberació, la direcció del Festival ha considerat que Free Line és el clip que millor reflecteix els objectius del BCN Sports Film Festival.

  César Pérez i Antón Corbal són els directors de l’espot, produït per Green Transport Production i que serà la imatge oficial de la 3a edició del BCN Sports Film Festival 2012.

  D’altra banda, el termini per a la inscripció al festival s'ajorna 24 hores i es fixa per al proper 16 de març d’enguany que serà la data límit per a l'entrega de tots els materials audiovisuals per a participar en la 3ª edició del BCN Sports Film Festival. El festival ja compta amb més de 120 produccions inscrites.

  + detalls