ACTUALITAT

NOTÍCIES

Benvinguts a la pàgina d'actualitat del BCN SPORTS FILM FESTIVAL.
Des d'aquesta secció podreu estar al dia de totes les novetats relacionades amb el festival: esdeveniments de networking, concursos, pel·lícules i projeccions, exposicions...
Recordeu: totes les activitats són gratuïtes!

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /usr/home/bcnsportsfilm.org/web/webroot/2012/includes/mysql.php on line 14 Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /usr/home/bcnsportsfilm.org/web/webroot/2012/includes/mysql.php on line 14
 • PRESENTACIÓ DE LA 3a EDICIÓ

  PRESENTACIÓ DE LA 3a EDICIÓ

  La Tinent d’Alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, ha presentat aquest migdia la 3a edició del BCN Sports Film, el festival de cinema esportiu que tindrà lloc del 10 al 12 de maig a la capital catalana.

  La Tinent d’Alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i EsportsMaite Fandos, ha presentat aquest migdia la 3a edició del BCN Sports Film, el festival de cinema esportiu que tindrà lloc del 10 al 12 de maig a la capital catalana. 

  La Sra. Maite Fandos ha estat acompanyada de Barbara Destefanis, directora de Nikita Audiovisual Distribution (empresa coorganitzadora del Festival), i del cap de premsa d'El Corte Inglés, Jordi Romanyach.

  Maite Fandos, Tinent d’Alcalde d’Esports, ha subratllat la importància de la inserció del BCN Sports Film en el circuït internacional de Festivals promogut per la Federació Internacional de Cinema i Televisió Esportiva (FICTS). Així mateix,  ha destacat també les diferents seccions del festival dedicats a la dona, i a la commemoració dels 20 anys de la celebració dels Jocs Olímpics de Barcelona 92, entre d’altres.

  En aquest sentit, per commemorar els 20 anys d’aquest esdeveniment esportiu que va situar Barcelona com una de les capitals de l’esport mundial, es projectarà el documental de l’Informe Robinson, Barcelona 92: dónde todo empezó el proper 10 de maig a la Sala Àmbit Cultural de El Corte Inglés, seu del festival amb el Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch

  Aquest documental forma part dels mes de 70 films programats per a l'edicio d'enguany. Altra de les principals novetats es l'acord amb el Departament de Justicia de la Generalitat, mitjancant el qual es podra visionar els films a diversos centres penitenciaris.

  Destefanis ha emfatitzat el creixement constant de l’esdeveniment i el seu suport a l’ internacionalització de la indústria audiovisual catalana i espanyola.

  Un extens programa de projeccions:
  La 3a edició del BCN Sports Film Festival arriba amb un llarg programa de projeccions. D’aquesta manera, aquest esdeveniment ofereix les millors pel·lícules relacionades amb el esport i els seus valors, tant dels gèneres reportatge, animació i documental, com ficció i experimental.

  Des del dimecres 9 de maig fins al dissabte 12 de maig, les dues seus del festival acolliran diverses projeccions i activitats paral·leles, totes gratuïtes. Entre les diverses projeccions  es comptarà amb Barcelona 92, donde todo empezó, presentada per Michael Robinson i Luís Fermoso, o From the Streets to the fields, centrada en el passat Mundial de Sud-àfrica, així com també es comptarà amb l’estrena mundial de El Clásico: More than a game, o curtmetratges como Aquadettes, secció oficial a Sundance, Summer Bummer, de Bill Plympton o Pentecost, nominada als últims premis Oscar de Hollywood. Una de les principals novetats d’aquesta tercera edició és que cada dia es projectarà una selecció de curtmetratges experimentals de gran nivell, al Petit Cinema del Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch.

  + detalls | veure les imatges

 • EL 9 DE MAIG S'INAUGURARÀ EL FESTIVAL

  EL 9 DE MAIG S'INAUGURARÀ EL FESTIVAL

  El BCN Sports Film se celebrarà del 10 al 12 de maig, i el dia 9 tindrà lloc la inauguració oficial al Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch.

  El BCN Sports Film se celebrarà del 10 al 12 de maig, i el dia 9 tindrà lloc la inauguració oficial al Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch

  A partir de les 19 hores començarà aquesta gran festa del cinema esportiu, amb la projecció dels curtmetratges Together dancing with spinner dolphins, de Chisa Hidaka i Summer Bummer, de Bill Plympton, i el documental Barcelona '92: donde todo empezó, presentat per Michael Robinson.

  Aquest serà el preludi d'un festival que creix any rere any i que s'ha convertit en un referent no només a nivell nacional, sinó també a nivell internacional.

  + detalls

 • JA POTS CONSULTAR ONLINE LA PROGRAMACIÓ DEL FESTIVAL!

  JA POTS CONSULTAR ONLINE LA PROGRAMACIÓ DEL FESTIVAL!

  La programació del BCN Sports Film 2012 ja es pot consultar al  la nostra web.

  La programació del BCN Sports Film 2012 ja es pot consultar al  la nostra web. 

  S’han programat 67 pel·lícules a competició d’una vintena de països, amb un programa de 21 sessions de la secció oficial. 

  Un ampli ventall de disciplines esportives, amb pel·lícules dels gèneres de ficció, animació, documental, reportatge i experimental sobre futbol, beisbol, kitesurf, ciclisme, salt BASE, vela, tennis, sumo, natació i esports d’hivern entre moltes altres disciplines.

  D'aquesta forma, els afeccionats als esports més populars i també als minoritaris podran gaudir de les produccions més importants del moment.

  Tots aquests títols configuren una programació eclèctica i apassionant, que ben segur convertiran aquesta tercera edició en la millor de totes les celebrades fins ara. També serà una manera de descobrir noves cultures a través del món de l'esport, ja que es projectaran obres procedents de països com Jordània, Camerun o Cuba. Per altra banda, destaca el salt qualitatiu i quantitatiu de les pel·lícules espanyoles i catalanes respecte les edicions anteriors. 

  En resum, del 10 al 12 de maig, Barcelona serà la capital del cinema esportiu i esdevindrà una cita imprescindible per als amants de l'esport.

  + detalls

 • PRESENTACIÓ DEL BCN SPORTS FILM I ÀREA DE PREMSA

  PRESENTACIÓ DEL BCN SPORTS FILM I ÀREA DE PREMSA

  Coincidint amb la roda de premsa de presentació del BCN Sports Film del proper 2 de maig a les 13 hores en la Sala àmbit Cultural El Corte Inglés de Portal de l'Àngel, us anunciem que el BCN Sports Film 2012 estrena avui la seva àrea de premsa.

  Coincidint amb la roda de premsa de presentació del BCN Sports Filmdel proper 2 de maig a les 13 hores en la Sala àmbit Cultural El Corte Inglés de Portal de l'Àngel, us anunciem que el BCN Sports Film 2012estrena avui la seva àrea de premsa

  D'aquesta manera, els mitjans de comunicació que vulguin acreditar-se al festival o obtenir informació del mateix ho poden fer a travès del següent enllaç: http://www.bcnsportsfilm.org/ca/prensa.php

  + detalls

 • UNA PROGRAMACIÓ DE PELLÍCULA!

  UNA PROGRAMACIÓ DE PELLÍCULA!

  La tercera edició del BCN Sports Film Festival arriba amb un programa de projeccions excepcional, amb les millors pel·lícules relacionades amb el esport i els seus valors, tant dels gèneres reportatge, animació i documental, com ficció i experimental.

  La tercera edició del BCN Sports Film Festival arriba amb un programa de projeccions excepcional, amb les millors pel·lícules relacionades amb el esport i els seus valors, tant dels gèneres reportatge, animació i documental, com ficció i experimental.

  Les seus oficials del BCN Sports Film 2012 son dues: el Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch i la Sala Àmbit Cultural El Corte Inglés de Portal de l'Àngel. Des del dimecres 9 fins al dissabte 12 de maig, acolliran diverses projeccions i activitats paral·leles, totes gratuïtes.

  La Sala Àmbit Cultural El Corte Inglés estarà dedicada - el dijous 10 i el divendres 11 de maig – als grans esdeveniments esportius, amb la projecció, entre d’altres pel·lícules, de ‘Barcelona 92, donde todo empezó’, presentada per Michael Robinson i Luís Fermoso, o ‘From the Streets to the fields’, centrada en el passat Mundial de Sud-àfrica.

  Les sessions del programa internacional, totes elles a competició, comptaran amb projeccions temàtiques dedicades a esports concrets, i amb altres dedicades a alumnes de diferents escoles de Catalunya.

  Entre els múltiples títols que destaquen, podem mencionar l’estrena mundial de ‘Stoichkov’ o ‘El Clásico: More than a game’, o curtmetratges como ‘Aquadettes’, secció oficial a Sundance, ‘Summer Bummer’, de Bill Plympton o “Pentecost”, nominada als últims premis Oscar de Hollywood.

  Una de les principals novetats d’aquest any és que cada dia es projectarà una selecció de curtmetratges experimentals de gran nivell, al Petit Cinema del Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch.

  + detalls