INICIO

 • ACTUALITAT

  Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /usr/home/bcnsportsfilm.org/web/webroot/2011/includes/mysql.php on line 14 Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /usr/home/bcnsportsfilm.org/web/webroot/2011/includes/mysql.php on line 14 FROM THE STREETS TO THE FIELDS GUANYADORA DE LA 3A EDICIÓ DEL BCN SPORTS FILM FESTIVAL

  FROM THE STREETS TO THE FIELDS GUANYADORA DE LA 3A EDICIÓ DEL BCN SPORTS FILM FESTIVAL

  Maite Fandos, presidenta de la Fundació Barcelona Olímpica, va ser l'encarregada de lliurar l'Àmfora Ciutat de Barcelona a la millor pel·lícula en la 3a edició del BCN Sports Film a FROM THE STREETS TO THE FIELDS, de la productora catalana La Cafetera Productions i dirigida per Carlos Sánchez-Llibre i Josep Badel. 

  + ampliar notícia

 • ACTIVITATS

  Workshop

  WORKSHOP

  El BCN Sports film festival 2011 et convida al workshop: “Recursos públics i privats de finançament de les produccions audiovisuals de temàtica esportiva” el divendres 20 de maig de 2011 al Museu Olímpic i de l'Esport Joan Antoni Samaranch (Sala Polivalent).

  + Informació

  ACTIVITATS

  Seminario

  SEMINARI

  A la Sala d’actes de l’INEFC, el proper dimecres 18 de maig de 2011, el BCN Sports Film Festival 2011 et convida al seminari: “Els valors educatius de l’esport a la televisió i al cinema.”

  + Informació

  ACTIVITATS

  Sports Film TV

  SPORTS FILM TV

  “La tecnologia digital al servei de la promoció de l’esport i dels seus valors” és la presentació oficial del canal  SPORTSFILM.TV (www.sportsfilm.tv) que tindrà lloc el divendres dia 20 de maig de 2011 al Museu Olímpic i de l'Esport Joan Antoni Samaranch (Auditori).

  + Informació

  ACTIVITATS

  Godó

  EXPOSICIÓ

  “Godó: molt més que tenis” és una exposició que mostra els quasi 60 anys d’història del Barcelona Open Banc Sabadell - Trofeu Conde de Godó, un dels principals esdeveniments esportius internacionals de la ciutat de Barcelona.

  + Informació

 • LES SEUS

  Museo Olímpic de Barcelona

  El Museu Olímpic de Barcelona

  El Museu Olímpic i de l'Esport Joan Antoni Samaranch és un espai dedicat al món esportiu com a llenguatge universal i com un instrument d'integració social.

  + Informació sobre les seus

  LES SEUS

  Àmbit Cultural del Corte Inglés

  Sala Àmbit Cultural d'El Corte Inglés - Portal de l'Àngel

  La Sala Àmbit Cultural d'El Corte Inglés - Portal de l'Àngel, projectarà algunes pel·lícules selectes en concurs.

  + Informació sobre les seus

  LES SEUS

  El Excursionista de Catalunya

  El Centre Excursionista de Catalunya

  El Centre Excursionista de Catalunya va ser fundat el 1876 i va jugar un paper pioner pel que fa a la història de la pràctica esportiva a Espanya.

  + Informació sobre les seus

  LES SEUS

  CaixaForum

  CAIXAFORUM

  El CaixaForum és el centre social i cultural de la Obra Social "La Caixa" que està ubicat en un dels principals edificis modernistes de Barcelona.

  + Informació sobre les seus

  LES SEUS

  Ateneu Barcelonès

  ATENEU BARCELONÈS

  L'Ateneu Barcelonès acompanya des de fa més de cent cinquanta anys la societat i la cultura catalanes amb la voluntat de ser present en el debat intel·lectual del país.

  + Informació sobre les seus

  LES SEUS

  La Filmoteca de Catalunya

  LA FILMOTECA DE CATALUNYA

  La Filmoteca de Catalunya té com a objectiu recuperar, conservar, preservar, restaurar i catalogar el patrimoni cinematogràfic de Catalunya.

  + Informació sobre les seus