Barcelona Sport Film Festival - Seus

Museu Olímpic i de l’Esport

Museo Olímpic de l'esport

El Museu Olímpic i de l'Esport Joan Antoni Samaranch, dirigit per la Fundació Barcelona Olímpica i situat al Parc de Montjuïc, a pocs minuts de la Plaça d’Espanya, és un espai dedicat al món esportiu com a llenguatge universal i com a instrument d’integració social.

El Museu Olímpic i de l'Esport Joan Antoni Samaranch, mitjançant un gran equip tecnològic pioner a Europa, ofereix una visió global (històrica, ètica, cultural, lúdica i educativa) de l’esport en totes les seves disciplines i modalitats.

Les seves instal·lacions multimèdia, interactives i avantguardistes – amb més de 20 panells audiovisuals, un auditori amb capacitat per a 120 persones, una sala d’exposicions de 400 m2 i una sala de projeccions – permet gaudir a l’instant dels moments inoblidables de l’esport i de l’olimpisme, transmetent, de manera amena i divertida, els valors esportius a tots els públics.

Adreça:
Avinguda de l' Estadi, 60, 08038 Barcelona
Telèfon: 93 292 53 79

+ Visiteu el web del Museu Olímpic de Barcelona

Com arribar-hi:
Metro: Espanya (L1 i L3)
Bus: 50, 55, 61 i 193
Bus turístic: Ruta vermella, parada Anella olímpica.
Bus Montjuïc turístic: parada 5
Funicular de Montjuïc
Ferrocarrils de la Generalitat: parada Espanya (S33, S8, R6, S4, R5 i L8)

Espai Francesca Bonnemaison

Centre de Cultura de Dones

L’Espai Francesca Bonnemaison deu el seu nom a la fundadora de la Biblioteca Popular de la Dona, la primera biblioteca exclusiva per a dones de tota Europa. Aquest espai fou creat el 1909 amb l’objectiu de millorar el nivell educatiu i cultural de la dona treballadora d’aquella època.

Creat per la Diputació de Barcelona, l’Espai Francesca Bonnemaison està situat en un palau residencial del segle XVI, al barri medieval de Sant Pere, a pocs metres del Palau de la Música Catalana. Avui en dia, l’Espai Francesca Bonnemaison alberga tant la Biblioteca com l’Institut de Cultura.

L’Espai Francesca Bonnemaison, punt neuràlgic de la vida cultural de Barcelona, inclourà, dins la programació del BCN Sports Film, projeccions audiovisuals i altres activitats relacionades amb la temàtica de les dones i l’esport.

Adreça:
c/ Sant Pere més Baix, 7, 08003 Barcelona
Telèfon: 93 268 42 18

+ Visiteu el web de l’Espai Francesca Bonnemaison

Com arribar-hi:
Metro: Catalunya (L1 i L3) i Urquinaona (L1 i L4)
Bus: 17, 19, 40, 42, 45 i 120
Bicing: C/ Ramón Berenguer el Gran, Sant Pere més Alt.
Bus turístic: rutes vermella i blava (parada Plaça de Catalunya)
Renfe Rodalies: parada Catalunya (R1, R3, R4 i R7)
Ferrocarrils de la Generalitat: parada Catalunya (S1, S5, S55, S2, L6 i L7)

+ Visiteu el web de l’Espai Francesca Bonnemaison

Centre Excursionista de Catalunya

Centre Excursionista de Catalunya

Fundat l’any 1876, el Centre Excursionista de Catalunya és la institució esportiva més antiga d’Espanya. Declarat “Entitat d’Utilitat Pública” el 1997 i condecorat per la UNESCO el 1999, té la seva seu en un edifici del segle XV, en el cèntric Barri Gòtic de Barcelona.

El Centre Excursionista de Catalunya ha estat escollit com una de les quatre seus del BCN Sports Film pel seu compromís amb la cultura esportiva i pel seu paper pioner en quant a la història de la pràctica esportiva a Catalunya i, per extensió, a la resta d’Espanya.

En una bonica sala d’actes – amb un aforament per a 100 persones - es presentaran les produccions audiovisuals que estan principalment relacionades amb els esports que es practiquen a l’aire lliure: esquí (estil lliure), escalada, bicicleta de muntanya i altres disciplines d’aventura. El Centre Excursionista de Catalunya oferirà les temàtiques més apropiades per a aquells afeccionats a l’adrenalina i als esports en contacte amb la natura.

Adreça:
C/ del Paradís, 10 - pral. 1, 08002 Barcelona
Telèfon:93 315 23 11

+ Visiteu el web del Centre Excursionista de Catalunya

Com arribar-hi:
Metro: Jaume I (L4) i Liceu (L3)
Bus: 17, 19, 40, 42, 45 i 120 (per Via Laietana) i 14 i 59 (per La Rambla)
Bicing: c/ Ramón Berenguer el Gran, Pl. de Sant Miquel, Catedral
Bus turístic: ruta vermella (parada Barri Gòtic)
Renfe Cercanías: parada Catalunya (R1, R3, R4 i R7)
Ferrocarrils de la Generalitat: parada Catalunya (S1, S5, S55, S2, L6 i L7)

Sala Àmbit Cultural d'el Corte Inglés

El Corte Inglés

El Corte Inglés del Portal de l'Àngel, patrocinador del BCN Sports Film, reservarà la Sala d’Àmbit Cultural per a la projecció d’algunes de les pel·lícules selectes en concurs, durant el Barcelona Sports FICTS Festival.

La Sala Àmbit Cultural d’El Corte Inglés, punt de referència reconegut a escala internacional, és una promotora cultural de diversos tipus d’esdeveniments, tals com: presentacions de llibres i debats literaris; trobades amb protagonistes de l’actualitat cultural; certàmens de cant i audicions musicals; exposicions de pintura i de fotografia; projeccions de curtmetratges, seminaris, cursos i taules rodones.

A la sala central de la 6a planta de l’edifici d’El Corte Inglés del Portal de l’Àngel, podreu assistir a diverses sessions de cinema esportiu, destinades a un públic juvenil i familiar, i sempre enfocades a complir els objectius de la Sala Àmbit Cultural, és a dir, la promoció i la divulgació de les creacions artístiques més innovadores.

Adreça:
Av. Portal de l'Àngel, 19-21 - 6ª Planta, 08002 Barcelona
Telèfon:93 306 38 00

+ Visiteu el web de la Sala d’Àmbit Cultural

Com arribar-hi:
Metro: Catalunya (L1 i L3)
Bus: 17, 19, 40, 42, 45 i 120 (per Via Laietana) i 14 i 59 (per La Rambla)
Bicing: Pl. Carles Pi i Sunyer, Duran i Bas, Pl. de Catalunya.
Bus turístic: rutes vermella i blava (parada Plaça de Catalunya)
Renfe Rodalies: parada Catalunya (R1, R3, R4 i R7)
Ferrocarrils de la Generalitat: parada Catalunya (S1, S5, S55, S2, L6 i L7)