BCN SPORTS FILM 2015: EL FESTIVAL DE CINEMA ESPORTIU MÉS IMPORTANT DEL MÓN

març 25, 2015

El BCN Sports film 2015 es consolida com el festival de cinema esportiu més important del món.

Gairebé un centenar de pel·lícules es projectaran en les diferents sessions de la 6a edició del festival, que se celebrarà del 5 al 9 de maig al Museu Olímpic i de l’Esport, a la Sala Àmbit Cultural d’El Corte Inglés de Barcelona, a l’Institut Francès de Barcelona i a l’espai Torre Barrina de L’Hospitalet de Llobregat.

Enguany, la participació al festival ha estat tot un rècord: més de 400 pel·lícules procedents de 40 països han optat a formar part de la secció oficial.

Documentals, obres de ficció, animació, efectes visuals i espots publicitaris configuraran una programació excepcional. La majoria de les pel·lícules en concurs d’aquesta 6a edició han estat seleccionades o guardonades en diferents festivals internacionals, com el Festival International du Court Métrage de Clermont-Ferrand, el Bilbao Mendi Film Festival, el Festival international du film d’animation d’Annecy, el Festival de Cannes, la Berlinale, el Cinefoot de Rio de Janeiro, el Festival Tous Courts d’Aix-en-Provence o l’ Off Courts de Trouville, entre d’altres.

Les reserves per a les sessions adreçades als estudiants de primària i secundària han superat totes les expectatives, testimoni de l’interès creixent de les escoles i dels centres educatius per gaudir dels millors curts del festival en les sessions matinals.

 
Powered by ARTBOXBCN