El BCN Sports Film Festival ha conclòs, gràcies a tots

maig 14, 2014

Des de l’organització volem donar les gràcies a tothom: participants, col·laboradors, espònsors, mitjans de comunicació, amics, públic, convidats i, sobretot, a tots aquells que han fet possible que aquesta cinquena edició hagi estat un any especial.

La qualitat de les pel·lícules programades situa definitivament el BCN Sports Film 2014 com la principal plataforma d’exhibició de les millors produccions audiovisuals del moment relacionades amb l’esport en tots els formats i gèneres.

L’adhesió de nombroses escoles de la província de Barcelona ha garantit una massiva assistència del públic escolar a les sessions matinals, organitzades per la Fundació Barcelona Olímpica: uns 1.500 nens i nenes han passat pel Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch durant els dies del festival.

Nombrosos directors i productors han presenciat les jornades de projecció, presentant el fruit del seu treball a un públic calorós i entusiasta. Al mateix temps, importants representants de la indústria audiovisual –nacional i internacional– han aportat rellevants consells en les activitats paral·leles del BCN Sports Film 2014.

Aquesta 5a edició del BCN Sports Film Festival ha comptat amb la presència d’importants representants del món de l’esport: Jordi Sans i Hortènsia Graupera, Hristo Stoichkov, Johan Cruyff o Javier Moracho han estat alguns dels nostres protagonistes.

El festival tanca amb una gran notícia, el conveni de col·laboració entre la Fundació Barcelona Olímpica i OTG Overtime Films, que pròximament aproparà part del festival de Barcelona a la ciutat de Mèxic DF.

Us esperem la propera edició, no deixeu de seguir-nos al nostre web o a les xarxes socials.

Gràcies a tots!