Stoichkov, acompanyat de Cruyff, ha estat l’estrella de les “Tardes de Futbol” del BCN Sports Film

maig 9, 2014

Seguidors de futbol s’han apropat al Museu Olímpic i de l’Esport per veure el qui fou un dels màxims exponents del “Dream Team”, Hristo Stoichkov. La sorpresa més especial va arribar quan, al costat del búlgar, aparegué qui va ser el seu entrenador, Johan Cruyff.

Hristo ha presentat el seu documental “Stoichkov”, que narra la seva vida esportiva i personal, fent un èmfasi especial en la seva època al Barça. L’exfutbolista va atendre els mitjans, els fans i va tenir temps de deixar la petjada de la seva mà a la Paret de la Fama del Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch.

Stoichkov va apostar pel seu documental per optar a un dels premis de la 5a edició del BCN Sports Film Festival. Demà, dissabte 10 de maig, a les 19:00 h, es coneixeran els guanyadors en la cerimònia de cloenda que se celebrarà a l’auditori gran del Museu .

DOWNLOAD PHOTOS MEDIA PRESS

 • BCN Sports Film - Hristo Stoichkov

  BCN Sports Film - Hristo Stoichkov

 • BCN Sports Film - Hristo Stoichkov

  BCN Sports Film - Hristo Stoichkov

 • BCN Sports Film - Hristo Stoichkov - Johan Cruyff

  BCN Sports Film - Hristo Stoichkov - Johan Cruyff

 • BCN Sports Film - Hristo Stoichkov

  BCN Sports Film - Hristo Stoichkov

 • BCN Sports Film - Hristo Stoichkov - Johan Cruyff

  BCN Sports Film - Hristo Stoichkov - Johan Cruyff