QUI SERÀ EL GUANYADOR DEL BCN SPORTS FILM 2014?

abril 22, 2014

No et perdis la 5ª edició del festival de cinema esportiu de la ciutat de Barcelona! 64 pel·lícules en concurs es contenen els 11 premis de la propera edició del certamen. Tot esperant el veredicte final del Jurado del BCN Sports Film 2014 – integrat per Ana María Bordas, directora de RTVE a Catalunya, Meri Farnell, productora i realitzadora, Carlos Marañón, director de la revista CINEMANÍA i Javier Moracho, exatleta especialitzat en la prova de tanques i, actualment, docent i consultor – recordem els palmarès de les anteriors edicions. ‘PURA VIDA’ Guanyadora de la 4a edició del Bcn Sports Film Festival, documental produït per Pablo Iraburu i Igor Otxoa ‘FROM THE STREETS TO THE FIELDS’ de la productora catalana La Cafetera Productions i dirigida per Carlos Sánchez-Llibre i Josep Badel,  va ser la guanyadora de la 3a edició del BCN Sports Film Festival La producció suïssa ‘HUGO KOBLET: PÉDALEUR DE CHARME’, de Daniel Von Aarburg va ser la guanyadora de la 2a BCN Sports Film 2011
El curtmetratge ‘WRESTLING’, de Grimur Hakonarson, d’Islàndia, millor pel·lícula de la primera edició del BCN Sports Film 2010
  • 2014

  • 2013_Pura_vida

  • 2012_guanyador

  • 2011_HUGO KOBLET

  • 2010_wrestling

  • QUI SERÀ EL GUANYADOR DEL BCN SPORTS FILM 2014?
  • ‘PURA VIDA’ Guanyadora de la 4a edició del Bcn Sports Film Festival, documental produït per Pablo Iraburu i Igor Otxoa
  • ‘FROM THE STREETS TO THE FIELDS’ de la productora catalana La Cafetera Productions i dirigida per Carlos Sánchez-Llibre i Josep Badel, va ser la guanyadora de la 3a edició del BCN Sports Film Festival
  • La producció suïssa ‘HUGO KOBLET: PÉDALEUR DE CHARME’, de Daniel Von Aarburg va ser la guanyadora de la 2a BCN Sports Film 2011
  • El curtmetratge ‘WRESTLING’, de Grimur Hakonarson, d'Islàndia, millor pel·lícula de la primera edició del BCN Sports Film 2010